ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ"



Αθήνα, 14η Οκτωβρίου, 2012

Ως γνωστόν, δεν νοείται παρέλαση εορτασμού Εθνικής Ελληνικής Επετείου δίχως τη συμμετοχή των επιζώντων θυμάτων και των αναπήρων των πολέμων μας. Σύμφωνα με τον κύριο Ν.Τ (ανάπηρο μαχητή πολέμου της Αλβανίας κατά το 1940-41) "οι ανάπηροι πολέμου δε θα παρελάσουν τη μεθεπόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου". Εντούτοις, αντιπροσωπεία τους θα καταθέσει στέφανα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την παραμονή της ημέρας του "ΟΧΙ".

Άλλη μιαν ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα δυσμενή κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν τον λαό- και δη τα άτομα που έχουν αναπηρίες και που έτυχαν θύματα των τελευταίων πολέμων της Ελλάδος- στην εξαθλίωση.

Στη φετινή επέτειο, θα προβάλλονται με ματιές- τάχα μου- καταρρακωμένες, οι υποκινούμενοι κλεφτοβασιλιάδες που οδήγησαν την πατρίδα στην οικονομική και στην κοινωνική καταστροφή καθώς θ'απαξιώνονται εκείνοι που ρίχτηκαν με ψυχή στη μάχη για τη λευτεριά.

Θα αντιληφθεί άραγε, κάποιος από τους "ιθύνοντες" που θα χαιρετούν τη χαμένη πολιτική ανδρεία από τις εξέδρες των επισήμων, τούτο το οξύμωρον;

posted under |

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Συνεδρίες και από το διαδίκτυο (skype). Μεταφράσεις. Το πρώτο μάθημα δωρεάν. Εκπτώσεις & προσφορές!
Copyright © 2007. Από το Blogger.

Πολιτισμός Πολίτης

Πολιτισμός Πολίτης
Πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό των Εκδόσεων Περίπλους

Το τέρας των ειδήσεων

Το τέρας των ειδήσεων
www.newsbeast.gr

Περί φίλου και... φτερού

Περί φίλου και... φτερού
Συντάκτρια: Χρυσούλα Μολογιάννη. E-mail: mologianni@gmail.com

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εκδομένα βιβλία, τα σενάρια ταινιών, οι στίχοι και τα ποιήματα της Χρυσούλας Μολογιάννη

Recent Comments