Fick dich Focus! Fick dich liebe Angela!

Στο σημερινό εξώφυλλο του περιοδικού Focus- το βαθύ, αιγαιοπελαγίτικο μπλε κρύβει το άλλοτε σηκωμένο μεσοδάχτυλο της βυθισμένης Αφροδίτης της Μήλου. Κρίμα... διότι μια τέτοια εικόνα θα ταίριαζε περισσότερο με τις εγκάρδιες ευχές του τίτλου της προκειμένης ανάρτησης!

Βλέποντας την κακοτεχνία στην ανωτέρω μονταρισμένη φωτό θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει ότι μπουλούκια από αχαλίνωτους αναρχοτουρίστες μάλλον έκαναν ελληνικό, καλοκαιρινό τουρ, μέθυσαν με ούζο, μας έκαναν λαμπόγυαλο, κατόπιν μας έβαλαν να χορέψουμε σαν Ζορμπάδες για να ψυχαγωγηθούν και τελικά μας κόλλησαν ένα διακοσάευρο στην κουρούπα για επιβράβευση (για κούτελο στόχευαν αλλά είπαμε, το ούζο βαράει κατακέφαλα)!
ΟΚ, σοβαρά τώρα... μπορεί να γελάσαμε και ν'αναδημοσιεύσαμε την εικόνα που θυμίζει κακέκτυπη αφίσα αρχαίας ταινίας καταστροφής, όμως, για σκεφτείτε μισό λεπτό αγαπητοί συμπατριώτες... εμείς ποιο ένδοξο γερμανικό μνημείο θα είχε παγκόσμιο ιστορικό ενδιαφέρον αν καταπνίγαμε, ας πούμε, με σαπουνάδα, σε εξώφυλλο εγχώριου περιοδικού και πώς θα φτιάχναμε τόση σαπουνάδα; Φρονώ ταπεινά ότι θα τα καταφέρναμε απλώς πλημμυρίζοντας με νερό το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς!...

Γελάει κανείς;

Μερικά πράγματα είναι τόσο σεβάσμια που πρέπει απλά να παραμένουν "ανέγγιχτα".-
 

posted under |

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Συνεδρίες και από το διαδίκτυο (skype). Μεταφράσεις. Το πρώτο μάθημα δωρεάν. Εκπτώσεις & προσφορές!
Copyright © 2007. Από το Blogger.

Πολιτισμός Πολίτης

Πολιτισμός Πολίτης
Πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό των Εκδόσεων Περίπλους

Το τέρας των ειδήσεων

Το τέρας των ειδήσεων
www.newsbeast.gr

Περί φίλου και... φτερού

Περί φίλου και... φτερού
Συντάκτρια: Χρυσούλα Μολογιάννη. E-mail: mologianni@gmail.com

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εκδομένα βιβλία, τα σενάρια ταινιών, οι στίχοι και τα ποιήματα της Χρυσούλας Μολογιάννη

Recent Comments