“Ο καιρός γαρ εγγύς...”


Οι αδιέξοδες αναταραχές που ανακοχλάζουν στη διεθνή οικονομική χύτρα δε θ’αργήσουν να εκτονωθούν διαμέσου κάποιου εκρηκτικού γεγονότος με σαρωτική, παγκοσμίως, επενέργεια. Ανατρέχοντας, μάλιστα, σε οικουμενικά συμβάντα ορόσημα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας και λαμβάνοντας υπ’όψιν μας ότι το κραχ του 1929 έφερε το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, τότε η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση των ημερών μήπως είναι τελικά ο προάγγελος ενός Γ’ Παγκόσμιου πολέμου;


*

Ο πόλεμος πάντα βόλευε τους ισχυρούς


“Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…” (Άλμπερτ Πάικ)

Δεν αποτελεί καμιά εξωγήινη συνομωσία το ότι οι υπερεθνικές εξουσίες, οι οποίες και διατηρούν τη στρατηγική βάση τους στις ΗΠΑ, προάγουν την ολοσχερή υποταγή του πλανήτη στην Παγκόσμια Διακυβέρνησή τους.  Η κρίση που βιώνουμε σήμερα δεν είναι παρά μια μεθοδευμένη τεχνική παραπετάσματος καπνού από τη μεριά της παγκόσμιας αγοράς για την έναρξη μαζικών εχθροπραξιών διεθνούς βεληνεκούς. Ο πόλεμος, άλλωστε, πάντα βόλευε τους ισχυρούς. Πώς αλλιώς θα πουλούσαν τα προϊόντα που χρησίμευαν στον πόλεμο αλλά και εκείνα που θα αποκαθιστούσαν, τις πολεμικές απώλειες κατά τις ειρηνικές περιόδους; Πώς θα ξεφορτώνονταν τα ελατωματικά είδη και τα βιομηχανικά περισσεύματα; Πώς αλλιώς θα εξυπηρετούνταν οι εγκληματικές, κυβερνητικές σκοπιμότητες; Περαιτέρω, ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος, όχι μόνο θα οδηγήσει τον κόσμο, κατόπιν, στην εγκαθίδρυση μιας υποτιθέμενης Νέας Εποχής παγκόσμιας πνευματικής ευημερίας (New Age) αλλά θα λύσει άμεσα και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού που ταλανίζει εδώ και καιρό τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ...

"Μια ομάδα ΜΗ εκλεγμένων φιλελευθέρων, με περισσότερα χρήματα από πολλές Κυβερνήσεις, αποφάσισε σε πόσους ανθρώπους θα επιτραπεί να ζήσουν!..."


Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Η ετήσια συνάντηση στην Ελβετία

Ως φαίνεται, η παγκόσμια Ελίτ ανησυχεί ιδιαιτέρως για το τέλος της κρίσης, για τον υπερπληθυσμό του πλανήτη και για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου και διαρκώς αναπτυσσόμενου φιλελεύθερου κινήματος υπό την καταλυτική βοήθεια του ελεύθερου διαδικτύου (σας θυμίζει κάτι η αφύπνιση της ευρωπαϊκής “Αγανάκτισης” και το κάλεσμα του κόσμου στις πανευρωπαϊκές συγκεντρώσεις δια μέσω Facebook;).
Κατά τη φετινή ετήσια συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελβετία, λοιπόν, εκτός των συζητήσεων άλλων υπογείων ζητημάτων, πάρθηκαν οι παρακάτω “ανθρώπινες” και “δημοκρατικές” αποφάσεις:

1. Παράταση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης!

2. Λογοκρισία στο Internet!

3. Ένας πιθανός πόλεμος στη Μέση Ανατολή ίσως ν’αποτελεί (μερική) λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού!


Οι “μαντεψιές” των Η.Π.Α και  της Ρωσίας


Δυστυχώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν αποτελεί κάποια παρανοϊκή πεποίθηση της συνωμοσιολογικής κουλτούρας. Αντιθέτως, τα προαναφερόμενα δε σημαίνουν τίποτε άλλο παρά την έναρξη της διαδικασίας γέννησης ενός επιχειρηματικού, ή ακόμα πιο σωστά, “ρομποτικού” υπερκράτους. Όσο για την ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθεί κλιμακωτά αυτή η παρασιτική διαδικασία ενσωμάτωσης στην παγκόσμια αγορά; Δεν καθίσταται απολύτως υπολογίσιμη... Παρ’όλ’αυτά, στο εγγύς μέλλον, Ρώσοι και Αμερικανοί σαμάνοι διατείνονται πως ενδέχεται να συμβούν τα εξής:

1. H ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να πέσει πριν το 2012.

2. Μια σειρά τρομοκρατικών ενεργειών θα λάβουν χώρα από τον ερχόμενο χειμώνα, παγκοσμίως, με αποκορύφωμα την τελετή απονομής των Βραβείων Νόμπελ Ειρήνης.

Βεβαίως, πέρα από τις όποιες σεβαστές εικασίες ισχυρότατων διεθνών παραγόντων, προέχει να δούμε, τι πραγματικά θα συμβεί το Σεπτέμβρη στην Ελλάδα, άμα τη επιστροφή του κόσμου από τις διακοπές του, σε ένα περιβάλλον οικονομικής ανέχειας, κοινωνικής απογοήτευσης, ψυχρότητας και μοναξιάς...

posted under |

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia arxi 8a kaei i a8ina kai meta oles oi ipolipes poleis agapiti xrisoula

jimbadjis είπε...

otan tha akousis ti toupkia kai ta examilia, tote eine kai o polemos konta, oi toupki tha ftasoun mexpi tin examilia, tha mas varesoun, tote tha epthi oi rossia kai that tous yamisoune mesa se tpeis meres. kai meta se liyo tha epthie o antixpistos. oxi se 30 oi 40 xpovia

Ανώνυμος είπε...

παιδια προσευχηθητε γιατι δεν μας βλεπω καθολου καλα..

Ανώνυμος είπε...

An ohi polemos tote sigura kati allo kako 9a ginei.Opos eipes apo monh su den eine dunaton na mhn ektwno9ei kapws afth h gamokatastash !

Ανώνυμος είπε...

mas anghoses !!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Συνεδρίες και από το διαδίκτυο (skype). Μεταφράσεις. Το πρώτο μάθημα δωρεάν. Εκπτώσεις & προσφορές!
Copyright © 2007. Από το Blogger.

Πολιτισμός Πολίτης

Πολιτισμός Πολίτης
Πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό των Εκδόσεων Περίπλους

Το τέρας των ειδήσεων

Το τέρας των ειδήσεων
www.newsbeast.gr

Περί φίλου και... φτερού

Περί φίλου και... φτερού
Συντάκτρια: Χρυσούλα Μολογιάννη. E-mail: mologianni@gmail.com

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εκδομένα βιβλία, τα σενάρια ταινιών, οι στίχοι και τα ποιήματα της Χρυσούλας Μολογιάννη

Recent Comments