Πρώην “υπάλληλοι”, νυν κοσμοκράτορες: Η ασυδοσία της παγκόσμιας αγοράς

Το έγκλημα της άλωσης ενός άλλοτε πάγιου, ανθρώπινου συστήματος διαπράχθηκε από αλλόθρησκους Εβραίους με στόχο τη γέννηση και την εξάπλωση μιας παγκόσμιας δικτατορίας

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου η Αμερική ήταν η δύναμη που κινούσε, με άκρατη επεκτατική ορμή, τα νήματα στην αγορά του Δυτικού πολιτισμού. Οι Αμερικανοί, τότε, σχεδίαζαν την παράνομη κυριαρχία τους στην ευρωπαϊκή οικονομία με τη βοήθεια των μεγαλύτερων και πιο αδηφάγων εμπόρων, στους οποίους και κατέβαλαν υπέρογκους μισθούς για τις πολύτιμες “υπαλληλικές” υπηρεσίες τους... υπηρεσίες που φυσικά συνεισφέραν αποτελεσματικά στη δράση μιας αμιγώς ιμπεριαλιστικής πολιτικής. Κάποια στιγμή βέβαια, όπως συνέβη και με τον γάλο του μπαρμπα Μπρίλιου, οι πιο καλοταϊσμένοι υπάλληλοι των Αμερικανών, οι Εβραίοι, θέριεψαν, έριξαν τα ίδια τ'αφεντικά τους απ’το “φιλελεύθερο” βάθρο τους και πήραν στα χέρια τους την παγκόσμια εξουσία...
Οι Εβραίοι, λοιπόν, όντες γνωστοί από την ιστορία για τη φιλάργυρη νοοτροπία τους και έχοντας ως απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίηση του κόσμου, επινόησαν ένα εμπορικό σύστημα βασισμένο στο χρηματικό στοιχείο και στην ιδέα ότι τα ΠΑΝΤΑ εξαγοράζονται με αυτό! Μη μπορώντας να απαλλαγούν από την απληστία που είναι διαποτισμένη στο DNA τους, δημιούργησαν ένα ενιαίο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και άρχισαν να εισπράττουν δίχως να επενδύουν δηλαδή να λαμβάνουν δίχως να δίνουν. Και ο ευκολότερος τρόπος για  να κλέψουν τους λαούς δίχως ουσιαστικά να πουλήσουν τίποτα ήταν δια μέσου του χρηματιστηρίου. Με αυτό παρέσειραν τον απλό κόσμο σε ένα ατέλειωτο παίγνιο με “πειραγμένα” ζάρια και έκλεψαν δόλια τα λεφτά του! Πέραν, όμως, των χρηματιστηρίων, πέραν της αποβιομηχάνισης του Δυτικού κόσμου αλλά και της κυριαρχίας που απέκτεισε η Νέα Τάξη, το ότι το τραπεζικό σύστημα είναι σήμερα ενιαίο αποτελεί ακριβώς τον λόγο που φτάσαμε στο σημείο της κρίσης και στις παρυφές ενός παγκόσμιου κραχ. Και γιατί παγκόσμιο; Διότι εφόσον όλοι δανείζονται από τους πάντες άρα και η οποιαδήποτε κρίση σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη διαχέεται παντού. 


ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ

Ένα πρόβλημα σε μία χώρα είναι πλέον μια παγκόσμια ατομική βόμβα με domino effect! Εντούτοις, μέσα σ’αυτές τις- ιστορικού ενδιαφέροντος- δυσμενείς συγκυρίες, ενδέχεται να συμβεί και κάτι εντελώς παράδοξο:

Όσον αφορά στην κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας δεν είναι λίγοι αυτοί που διατείνονται πως αναμένεται να είναι ευεργετική, καθόσον θα παρασύρει μαζί της τα αδιέξοδα της αστικής διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης και όλους τους ηγέτες και τα δουλικά που προσπαθούν να μας επιβάλλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων... Εν τέλει, τη διάλυση θα ακολουθήσει ανάκαμψη όλων των πληγέντων, άρα και της χώρας μας. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν άραγε προβλεπόμενο από τους Σοφούς της Σιών;...

*
Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

Ο, Εβραίος σε καταγωγή, πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ  Κίσινγκερ:


"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας."

Η ανωτέρω δημοσιευμένη δήλωση του Χένρυ Κίσινγκερ, αν και είχε αυτήκοους μάρτυρες, ακόμα αμφισβητείται...

ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από το Ταλμούδ, το ιερότερο βιβλίο του εβραϊκού έθνους, με υβριστικές αναφορές όχι μόνο στους Έλληνες αλλά στον Χριστό, στην Παναγία και στην Αγία Γραφή:







posted under |

3 σχόλια:

CM είπε...

Πιστεύω ακράδαντα ότι, παρά τις όποιες κοινωνικοπολιτικές δυσχέρειες, ο Έλληνας, έχοντας γραμμένες στο DNA του την ξενιτιά, τη σκλαβιά, την ένδεια και την προσφυγιά, δύναται πλέον να επιβιώσει έως και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ
ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΟΝ ΚΤΗΝΗ
ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΑΥΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ

CM είπε...

Θα έχετε ακούσει ότι ο Πάπας απαλλάσσει τους Εβραίους από τη "συλλογική ενοχή" της θανάτωσης του Ι.Χ...

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Συνεδρίες και από το διαδίκτυο (skype). Μεταφράσεις. Το πρώτο μάθημα δωρεάν. Εκπτώσεις & προσφορές!
Copyright © 2007. Από το Blogger.

Πολιτισμός Πολίτης

Πολιτισμός Πολίτης
Πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό των Εκδόσεων Περίπλους

Το τέρας των ειδήσεων

Το τέρας των ειδήσεων
www.newsbeast.gr

Περί φίλου και... φτερού

Περί φίλου και... φτερού
Συντάκτρια: Χρυσούλα Μολογιάννη. E-mail: mologianni@gmail.com

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εκδομένα βιβλία, τα σενάρια ταινιών, οι στίχοι και τα ποιήματα της Χρυσούλας Μολογιάννη

Recent Comments