ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ

Ο Πινεζοκέφαλος, η Χοντρή Κυρία, ο Κακός Νάνος, ο Σπαθοκαταπιώνας, ο Μασουλοφωτιάς και πολλοί άλλοι...

Εντάξει, όλοι μαζί βροντοφωνάζουμε πως “το τσίρκο με τα τρομερά φρικιά πρέπει να φύγει άμεσα από την πόλη μας”! Απ’τη μία πλευρά, δεν είναι λύση να πληρώνουμε  κεφαλικούς φόρους ούτε εμείς, ούτε άλλοι ταλαίπωροι λαοί, επί  σειρά ετών, λόγω ασύδοτων κερδοσκοπιών των λίγων έναντι των πολλών. Απ’την άλλη πλευρά και αύριο το πρωί να’χε διαγραφεί όλο  το ελληνικό χρέος, δυστυχώς, λίγα χρόνια αργότερα, πάλι το ίδιο καταχρεωμένοι θα’μασταν.  Αλλά ΟΚ... ας πούμε ότι τα καταφέραμε ν’ανατρέψουμε το παρόν στυγνά χουντικό, "σοσιαλδημοκρατικό" καθεστώς. Ας πούμε ότι μπαλώσαμε το τρύπιο, εθνικό πάπλωμα και ότι τα καταφέραμε όπως κατάφερε και η Αργεντινή να ορθοποδήσει πριν από οκτώ έτη με Πρόεδρο το Νέστορα Κίρχνερ, ύστερα από την πτώχευσή της και μετά από μια αιματηρή διετία κυβερνητικού χάους. Το κύριο θέμα είναι ότι το ντόπιο πολιτικό κοπάδι αυτή τη στιγμή δε διαθέτει τον δικό του Κίρχνερ, δε διαθέτει ηγέτη στιβαρό και εχέγγυο. Αυτό που διαθέτει το ντόπιο πολιτικό κοπάδι είναι μόνο μαύρα και υπερσιτισμένα πρόβατα με κουδουνάκια. Άρα ποιος μπορεί και- ακόμα πιο σωστά- ποιος διατίθεται να βγάλει, με γυμνά χέρια, τα κάστανα απ'την έρμη εθνική φουφού μας; Κι επειδή κάνει μπαμ ότι το παραπάνω ερώτημα παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας  ας μην ψάξουμε πολύ μακριά. Ας ψάξουμε για σωτήρα ανάμεσα στα τερατάκια του περιβόητου  εθνικού "τσίρκου" μας που, ως τώρα, εποφθαλμιούσαν και αλάφρωναν απ'τα ευρώ τις  ρηχές τσεπούλες του λαουτζίκου. Ποιος από τους παρακάτω φρικιαστικούς "υπερήρωες", λοιπόν, θα  ξεπηδήσει  απ'το χρυσό κλουβί του κροταλίζοντας το βούρδουλα με τις εννιά ουρές για να σώσει τη μέρα; Σίγουρα όχι η Χοντρή Κυρία,  ούτε ο Πινεζοκέφαλος, ούτε ο Κακός Νάνος, ούτε ο Σπαθοκαταπιώνας, ούτε ο Μασουλοφωτιάς. 

Αλίμονο...

Άλλωστε το εθνικό μας "τσίρκο" χρειάζεται επειγόντως ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ και ΟΧΙ νέα ατραξιόν!

(ΓΑΒ!)


* Ακολουθούν πληροφορίες για αποστολή / υποβολή πλήρους βιογραφικού  μαζί με ολόσωμη,  καλλιτεχνική φωτογραφία του μαντρόσκυλου χωρίς φίμωτρο και κολάρο με λουρί:



Τρόποι αποστολής:
   
1. Αποστολή μέσω κανονικού ταχυδρομείου στο Καστρί, υπ'όψιν κυρίου Γ.Π. (Δεν ενδείκνυται. Συνήθως οι ασφαλίτες πυροβολούν τον ταχυδρόμο πριν φτάσει στην πόρτα του σπιτιού.)

2. Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Ενδείκνυται)
Απευθυνθείτε στο site της Κυβέρνησης ή στο συμβεβλημένο site της ονόματι "Τα φρικιά του τσίρκου".

posted under |

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ehw ena pitbul..den kserw an bolebei.......

nic είπε...

xxaxaxaaxaxa!mia xara file.amolise to!!

Ανώνυμος είπε...

NA EIMASTE KEI K NA RIKSOUME OLOUS AFTOUS TOUS ALITES STIS 28!!!!!!!!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Συνεδρίες και από το διαδίκτυο (skype). Μεταφράσεις. Το πρώτο μάθημα δωρεάν. Εκπτώσεις & προσφορές!
Copyright © 2007. Από το Blogger.

Πολιτισμός Πολίτης

Πολιτισμός Πολίτης
Πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό των Εκδόσεων Περίπλους

Το τέρας των ειδήσεων

Το τέρας των ειδήσεων
www.newsbeast.gr

Περί φίλου και... φτερού

Περί φίλου και... φτερού
Συντάκτρια: Χρυσούλα Μολογιάννη. E-mail: mologianni@gmail.com

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εκδομένα βιβλία, τα σενάρια ταινιών, οι στίχοι και τα ποιήματα της Χρυσούλας Μολογιάννη

Recent Comments